Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Udstyk ikke arealer til bolig i Hjortshøj

Der bør ikke udstykke flere bolig grunde centralt i Hjortshøj. Byen infrastruktur kan slet ikke klare det. De veje som nu betragtes som sikre skolevej (Østergårdtoften) vil få alt for mange biler. Det vil også blive usikkert for børn at krydse Virupvej om morgenen, for at komme over til Østergårdstoften.

Derudover ødelægges Andelssamfunds landbrugsmarker. Her er geder, høns mm og man er altid meget velkommen til at komme og hilse på dyrene. Byens dagtilbud/ dagplejere benytter også rigtig meget af dette. Andelssamfundet og dets måde at drive landbrug på ved at inkludere resten af byen, er noget af det, der gør Hjortshøj helt speciel at bo i. En særlig vigtig grund til at Hjortshøj er et eftertragtet sted at bo, og forbi frivillige kræfter i Andelssamfundet har gjort et kæmpe stykke arbejde for at skabe de omgivelser og initiativer der nu. Det er noget en kommune aldrig ville kunne skabe uden den form for frivillighed og engagement der er i Andelssamfundet.
Det ville virkelig være synd, hvis Aarhus kommune ikke lader der være plads til dette bæredygtige landbrug, der foran for sin tid, har landbrug lige der hvor folk bor, i yderkanten af kommunen. Skal alt i Aarhus være ens, det gider børnefamilier heller ikke.
Lad os bevare nogle af de elementer der gør Hjortshøj lidt speciel, det ligger sig også rigtig fint i tråd med jeres strategi om at være mere en mere bæredygtig kommune.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marie Z Christensen

Indsendt

19/08/2021 06:33

Sagsnummer

HS6661502

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.