Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Udstykning af areal i Stavtrup Syd mellem Ormslevvej og Aarhus Syd Motorvejen

Aarhus Kommune har på den netop overståede Boligpolitiske Konference d. 16/8 indset, at der skal ske en prioritering af projekter med ejerboliger indenfor kommunen i de kommende år. Efterspørgslen vil fortsat stige markant og der er en reel risiko for, at køberne i stigende grad flytter til omegnskommunerne or at få dækket deres behov.

Der bør derfor lyttes når et ambitiøst og bæredygtigt projekt som den foreslåede udstykning i Stavtrup Syd præsenteres for kommunen. Her vil man løse mange udfordringer med f.eks. opførelse af en støjvold mod motorvejen til gavn for mange borgere i Stavtrup. Der vil være hensyn til bl.a. Salamandersøen samt opførelse af nye skovarealer. Kombinationen af rekreative muligheder i balance med natur og menneske vil gøre denne udstykning særdeles attraktiv.

Stavtrup er i forvejen et "hotspot" med ekstraordinær efterspørgsel på ejerboliger. Hele den sydlige del af Aarhus fortjener et visionært boligprojekt som der lægges op til med dette forslag. Nu bør Aarhus Kommune rykke på deres egen konklusion og tillade en udstykning som vil forbedre livskvaliteten for så mange borgere!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Torben Skov Lauridsen

Indsendt

19/08/2021 12:23

Sagsnummer

HS4535864

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.