Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Bevar AiH's landbrugsjord

Andelssamfundet i Hjortshøj har gennem årtier udviklet og udlevet et Fællesskab af inklusion, arbejdsfællesskab og bæredygtighed, som der i de første mange år nok blev kigget på med nysgerrige, men også med skeptiske øjne. Siden er det, der er opnået og som i dag udleves i AiH blevet mere mainstream og gjort til begreber som både private kræfter og offentlige instanser gerne tillægger nye tiltag rundt omkring.
MEN historien og erfaringerne som gør disse nye italesættelser af andre projekter mulige er gjort i AiH (og dets lige i andre ØKO-samfund) og bør derfor tilskrives disse. En væsentlig del af AiH’s vision og fællesprojekt har været (og er endnu da - heldigvis) den fælles dyrkning af grønsagsmarker og landbrugsjord.
Så min appel til politikerne er, at I vil værdsætte den historie og de erfaringer, der er gjort gennem årtier i AiH og som derfor nu også kan føres videre af andre - andre steder. Det bør gøres ved at imødekomme AiH’s ønske om at kunne forblive det fællesskab af bæredygtighed og inklusion det er i dag. Jeg appellerer derfor til, at der udvises forståelse for det, der er opnået ved at lade den del af landbrugsjorden, der ligger i landzone forblive landbrugsjord - også til fortsat glæde for hele det omkring liggende samfund.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Marie Toft Hansen

Indsendt

22/08/2021 11:47

Sagsnummer

HS7962574

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.