Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Skæring

SKÆRING
Vi er meget imod den store udstykning ved Skæring

Natur:
Den bynære natur i Skæring er unik. Den unikke kombination af skov, engarealer, strand og marker giver biodiversitet og et rigt dyreliv. Naturen er definerende for Skæring og vi ser det som et decideret aktiv.

Infrastruktur:
Vejnettet i Skæring er i dag allerede under stort pres fra den eksisterende trafik. Planen om Skæring Nord, Ny Skæring samt det øgede pres fra det tidligere sommerhusområde gør trafikproblemerne uoverskuelig.

Forslag:
Hvis Århus Kommune, på trods af mange høringssvar og stor utilfredshed, alligevel beslutter at lave den store udstykning, vil vi forslå følgende:
1. Lettere afgang til regionalebusser ved Grenåvej, fra området omkring Skæring Hedevej og Skæring Parkvej. En sti forbi Planteskolen til Grenåvej kunne måske afhjælpe trafikken (da flere måske ville tage bussen). Vi gør opmærksom på, at forslaget ikke løser de samlede trafikale udfordringer.
2. Der etableres en større grøn kile på nordsiden af de fredede rønnetræer (ved Skæring Parkvej), så der bliver naturlig afstand mellem det eksisterende område og det nye område. Rønnetræerne skal naturligvis bevares, men i forlængende af dette kunne man lave en grøn kile, som begynder ud for Skæring Parkvej og føres forbi Skæring Egager og gå helt til vandet. Noget som området i forvejen mangler, men også noget som både Skæring Nord og Ny Skæring vil få glæde af, da der herved vil sikres nem og sikker adgang til stranden for hele området.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Rikke Høegh Jensen

Indsendt

22/08/2021 12:42

Sagsnummer

HS1852914

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.