Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Bebyggelse i Hjortshøj

Kære politiker

Jeg håber, at I lytter til de mange stemmer, for ellers hjælper det jo ikke noget at sætte forslag til høring. Ligesom de mange andre høringssvar er dette et høringssvar angående bebyggelse i Hjortshøj.
Det undrer det mig, at I har planer om at bebygge på AIH landbrugsjord, ud over det område, der er byzone, hvor der skal bygges. Ved at bygge huse på landbrugsjorden ødelægger i grundlaget for lokalsamfundet fælles tredje, netop det der gør Hjortshøj så særlig. (Det er ikke muligt at have de samme aktiviteter på det område, der vil være tilbage.) Et fælles tredje omkring grønsagsordninger for hele lokalsamfundet, Hjortshøj Høstfestival, manges åndehul, institutionsbesøg og skolers undervisningsmuligheder inden for landbrug i nærområde med både dyr, korn, grønsager, frugt, og bier (ikke særlig smart, når det nu er blevet næsten umuligt at tage med midttrafik, som skoleklasse) Og sidst men bestemt ikke mindst, så smadrer I med disse planer, grundlaget for Vimbys arbejdspladser. Er det virkelig, det I vil?

Store fonde har investeret i AIH, fordi de kan se at andelssamfundet kan noget. Det bør Aarhus kommune også kunne se, i stedet for at skyde sig selv i foden.

Sælg i stedet landbrugsjorden som landbrugsjorden og støt op om et mega godt inklusionsprojekt og Hjortshøjs fælles tredje.

Hjortshøjs infrastruktur slet ikke klar de mange nye huse/biler. Find et andet sted, hvis der overhovedet er et behov.
Mvh. Anne Kristensen Cook
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Cook

Indsendt

24/08/2021 11:34

Sagsnummer

HS9286817

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.