Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Vedr. Skæring - Hvad med udvidelsen af dagtilbuddet?

Vedr. Skæring. Hvordan kan man komme med et forslag til en temaplan hvor der ikke med et eneste ord er beskrevet hvordan tilgangen af børn i dagtilbuddet kommer til at påvirke de lokale samfund og eksisterende dagtilbud?

Skæring Strand er for nyligt overgået til byzone tiltrækker allerede nu mange familier, der enten har eller vil komme til at have behov for at få deres børn i dagtilbud eller skole. Der er dog ingen planer om, at der opføres yderligere dagtilbud eller planlægges på udvidelser af eksisterende.

Hvordan vil man stoppe flere børn ind i de eksisterende dagtilbud uden at forringe kvaliteten? I SkæringHus er man allerede tvunget til at inddrage et lokale til motorik for at få plads til flere børn, hvor er fornuften i det?

I glemmer børnene når der kun tænkes i flere boligområder! Pædagogerne gør det godt, men I presser dem med så stor en tilgang af familier og børn på den eksisterende plads.

Så hermed en opfordring - Kom forbi og se dagtilbuddene og tag i øvrigt et kig på det nuværende vejnet. Man skal lede længe efter den sikre vej til dagtilbud og skole.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thomas Green

Indsendt

25/08/2021 22:03

Sagsnummer

HS8209236

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.