Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Udstykning i Hjortshøj

Jeg og min familie bor i Andelssamfundet i Hjortshøj. Det gør vi, da vi gerne vil bo og leve i et fælleskab, hvor bæredygtighed, økologi og natur er i fokus. Landbrugsjorden er en stor del af fællesskabet, vi er fælles om grøntsagsdyrkning, om dyrkning af markerne, om dyrehold og om at værne om biodiversiteten. Uden landbrugsjorden vil hele idéen om at være selvforsynende desuden gå tabt.
Os der bor i AiH deler vores fællesskab og alle udearealerne med resten af Hjortshøj og med alle andre, der har interesse for at komme i AiH. Skoler og daginstitutioner har dagligt gavn af at komme i AiH. Det er et åndehul for mange børn som voksne - et samlingssted for rigtigt mange mennesker. Mange initiativer i Hjortshøj udspringer desuden fra grupper i AiH.
Det vil ødelægge så uendeligt meget godt, at udstykke dele af den jord AiH forpagter og det sender et meget uheldigt signal, om at bæredygtighed, økologi og naturoplevelser ikke prioriteres i Aarhus kommune - stop udstykningen og vis at kommunen støtter op om og forstår værdien af steder som Andelssamfundet i Hjortshøj!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Trine Brochorst Sørensen

Indsendt

26/08/2021 10:50

Sagsnummer

HS0685038

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.