Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Andelssamfundets landbrugsjord

Som tidligere beboer i Andelssamfundet i Hjortshøj er det meget trist for mig at være vidne til Aarhus Kommunes planer i denne sag. Landbrugsjorden er en stor og vigtig del af Andelssamfundets idegrundlag og kommer os alle til gode, både beboerne selv, andre borgere i Hjortshøj og os andre, der nyder godt af at der eksperimenteres med forskellige økologiske dyrkningsformer.
Frustrationen hos beboerne i Andelssamfundet er selvsagt stor - og det er den ikke af egoistiske årsager; tværtimod handler AiH i høj grad om at dele, hvilket de nye planer med landbrugsjorden kommer til at besværliggøre. De store mængder økologiske afgrøder, der gennem årene er blevet produceret og solgt til gavn for alle samt det tidligere kvæghold og grøntsagsdyrkningen, der har fundet sted gennem mange år, til gavn for beboerne i Hjortshøj, er et par af mange eksempler på dette.
I min optik er udstykningsplanerne en stor og ganske kortsigtet fejl, der bør skrottes til fordel for det langsigtede lejemål, AiH har haft glæde af de seneste årtier.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jørgen Holm

Indsendt

26/08/2021 11:55

Sagsnummer

HS0213040

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.