Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Boligområde: SKÆRING

I forbindelse med kommuneplanen omkring Skæring og mere end 400 nye boliger vil jeg blot gøre opmærksom på at jeg finder det udarbejdede materiale mangelfuldt hvad angår de trafikale forhold.
Overgangen fra sommerhusområde til helårsområde i Skæring har lagt et stort pres på vejnettet og hver morgen er der stor kødannelse og problemer med trafikken.
I det nye materiale med mere end 400 boliger er der lagt op til at anvende de nuværende veje – herunder Skæring Egager som adgangsvej, hvilket der efter min bedste overbevisning ikke er fornuft i, når man betragter de nuværende trafikale forhold. Jeg mener klart at dette vil være en fejl.
Hvis man laver en grundig analyse af anvendelsen og belastningen af det eksisterende vejnet vil man formentlig hurtigt kunne se at det nuværende er lige på grænsen af det holdbare. Derfor er min holdning at hvis der skal kommet det nye antal boliger må man have et anderledes forhold til adgangsvej til det nye boligområde. Adgangsvejen bør komme fra Grenåvej/Skovlundvej. Dette ville være helt naturligt.
Det nye område kunne godt forbindes med alle de eksisterende områder med stier, cykelstier og fortove. Ganske som områderne omkring Føtex er forbundet med områderne ved Skæring Egager via stisystemer.
I hvert fald er det helt centralt at gøre opmærksom på at de nuværende vej forhold ikke kan bære yderligere trafik i dette omfang!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Martin Jensen

Indsendt

26/08/2021 13:28

Sagsnummer

HS6829776

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.