Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Plads og sikkerhed i Hjortshøj

De foreslåede udstykninger i Hjortshøj bekymrer mig meget af særligt to grunde: Infrastrukturen og pladsen i daginstitutioner og skole.

-Infrastrukturen er allerede meget presset i Hjortshøj. Virupvej er med sine sving og smalle rabat/fortove særdeles uegnet for cyklende trafik mod skolen. Og den alternative skolevej langs Østergårdstoften over skolebroen samt Gammel Kirkevej som hele den nordlige del af byen bruger i stor stil, vil med den nye udstykning blive gjort meget mere usikker for vores mindste trafikanter. Jeg synes denne udvikling er dybt bekymrende og uacceptabel.

- Virupskolen er i øjeblikket fyldt til bristepunktet og byggeprocenten på skolens grund er tæt på 100. Antallet af kvadratmeter pr. elev et af de mindste i kommunen. Og det er virkelig svært at få øje på, hvordan der skal blive blive plads til den tilvækst af elever, der uden tvivl vil følge i kølvandet på de store udstykninger.

Hjortshøj er SKØN og jeg forstår at man ønsker at give flere lov til at blive en del af byen. Men jeg synes virkelig man bør se på, om der rent faktisk er plads til flere mennesker i byen. For i min optik risikerer man at det bliver på bekostning af meget af alt det, der netop gør byen så skøn.

Mange hilsner
Sine Løkke Madsen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sine Løkke Madsen

Indsendt

26/08/2021 18:16

Sagsnummer

HS6140097

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.