Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Dejlig udflugts mål for børn og unge i Hjortshøj (3 høringssvar i en)

Jeg har lyst til at bakke Andelssamfundet i Hjortshøj op i deres kamp for deres landbrugsjord.
Jeg er i min fritid FDF´er i Hjortshøj vi har omkring 200 børn der mødes flere dage om ugen og af og til bruger vi området til møde aktivitet sted, vi fisker i deres søer, klapper og ser på dyrene. laver løb i området, derudover har vi i mange år fået lov at fælde pilegrene til snobrødspinde. Et skønt natur område, som det vil være ærgerligt at bygge huse på.
Jeg og Skæring kirke bruger også deres Grønsagsmark vi har en årlig udflugt til marken med KFUM spejderne fra Skæring, vi har fået lov til at høste grønsager, dels er det en god mulighed for børnene til at se at grønsagerne ikke bare kommer fra Føtex Food men vokser i et dejligt område, og dels bruger vi grønsagerne vi til den årlige høstfestival ved Skæring kirke. Jeg syntes egentlig at det er stort at vi som ikke bor i området bare kan hente kvit og frit.
Den sidste ting som ikke så meget har med byggegrundene at gøre - men alligevel - jeg arbejder til dagligt i Hjortshøj kirke som Børne og ungdomsmedarbejder og når man spørger i Andelssamfundet om det kan hjælpe med et eller andet, er der altid en stor velvillighed et par eksempler den årlige sommerkirke for børn kommer smeden og hjælper med at lave en meningsfyldt aktivitet, har endda et par ekstra hjælper med bl.a. fra bofælleskabet. Da vi i kirken skulle lave en julekrybbe fik vi hjælp fra Andelssamfundets systue.
Det jeg vil sige med dette høringssvar er, lad nu være med at tage et lille stykke jord til villaer fra et område der fungere så godt, dels som inspiration og dels som et dejligt grønt område hvor man må kommer med børn og unge.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Christensen

Indsendt

27/08/2021 10:53

Sagsnummer

HS9483749

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.