Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

NYT BOLIGOMRÅDE I SKÆRING NORD - HELHEDSPLAN- Trafikalt kaos

Udbygning af Skæring med 420 nye parceller, vil skabe et trafikalt kaos på Skæring Hedevej. Det vil især ramme beboerne de to første stikveje samt de forældre, som skal aflevere deres børn i børnehaven på den første stikvej. Det er allerede sådan, at det i tidsrummet ca. 7.15-8.15 er meget svært at komme ud på Skæring Hedevej fra stikvejene. Der er sommetider kø langt op af Skæring Hedevej, fordi man ikke kan afvikle venstre- og højresving ud på Skæring Havvej.

Efter at have læst nedenstående interne notat fra Mobilitetsafdelingen ved Aarhus Kommune, finder jeg det meget uforståeligt, at Aarhus Kommune foreslår en udbygning af denne dimension.

"Skæring
Området er meget vanskeligt at adgangsbetjene. Eneste mulighed er en adgang til Skæring Hedevej via en udbygget Skæring Egager. Det virker ikke realistisk at skulle afvikle al trafik til og fra dette store område via én ureguleret tilslutning til en mindre stamvej.
Det er ikke ønskeligt med en ny tilslutning til Grenåvej. Skovlundvej vil teoretisk kunne benyttes, men dels vender vejen væk fra den øvrige by, dels er den uden faciliteter for bløde trafikanter og vil formentlig skulle udbygges. Endelig er Skovlundvejs tilslutning til Grenåvej ureguleret, og dermed er den ikke egnet til at afvikle ret meget trafik. Omvendt er et nyt signalanlæg på Grenåvej heller ikke ønskeligt.
Samlet set vil en udbygning af området kræve massive investeringer i infrastruktur, og der vil alligevel aldrig kunne opnås et tilfredsstillende vejsystem.""

Projektet bør af ovenstående grunde tages af tegnebrættet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marianne Køppen

Indsendt

27/08/2021 15:04

Sagsnummer

HS6395783

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.