Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Bevar den friske luft, fælleskabet og pladsen til at være til. Bevar vores jord i Hjorthøj.

Hjortshøj er en fantastisk by uden tvivl, og så mange mennesker som muligt skal have mulighed for at opleve samme glæde af byen, som jeg har haft i de år, hvor jeg har boet blandt de skønne mennesker og den skønne natur.
Jeg er selv 17 år gammel, og er i mine teenageår vokset op i Hjortshøj, og der er ingen tvivl om, at det har gjort en verden til forskel for mig. Hjortshøj er ikke bare en by, men også et fælleskab som står sammen om at sætte pris på vores natur.
Det er jorden i Andelssamfundet et godt eksempel på. Beboerne i Hjortshøj har knoklet i mange år nu for at skabe gode økologiske marker, skønne dyreforhold og en smuk natur som er til gavn for alle, store som små. Arealerne omkring Andelssamfundet betyder meget for byen, ikke bare grundet deres praktiske funktion, men også grundet det meget værdifulde fælleskab, der er knyttet til dem. Jeg er selv kommet fra en by hvor natur var irrelevant. Det at flytte til Hjortshøj og være omgivet af mennesker som sammen knokler for og sammen med vores natur, fik mig til at indse, hvor smuk vores omgivelser er, og fik mig også til at indse, at der er mere mellem himmel og jord end telefoner og sociale medier.
Hjortshøj er frisk luft og plads til bare at være til. Hjortshøj er pladsen til at boltre sig. Hjortshøj vil aldrig være det samme, hvis man fjerner de omgivelser som gør Hjortshøj til Hjortshøj. Vi bliver nødt til at bevare den friske luft, fælleskabet, markerne og pladsen til at være til, for den slags plads er der ikke særlig meget tilbage af.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Augusta Ørum Breivik Mikkelsen

Indsendt

28/08/2021 19:22

Sagsnummer

HS3584711

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.