Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Udstykning i Hjotshøj

Kære politiker

Jeg forstår udmærket godt ønsket om flere byggegrunde I vores skønne by, men synes placeringen og infrastrukturen ikke er gennemtænkt:

1. Det er en skam at nogle af byggegrundene skal ligge på Andelssamfundets jord. Vi har haft meget glæde af selv, at kunne nyde det frirum og gæstfrihed Andelssamfundet har at byde på og evt. byde gæster på en hyggelig gåtur og bruge deres faciliteter. Det vil forringe den værdi af grønne områder, som Hjortshøj har at byde på, hvilket ikke er en nødvendighed med de få antal boliger det drejer sig om.

2. Temaplanen ligger op til at Gammel Kirkevej SKAL være adgangsvej for de nye byggegrunde. Det bliver nævnt, at der er visse udfordringer med den nuværende vej og planen er at vejen skal udvides OG der skal etableres cykelsti og fortov.
Det lyder alt sammen meget fint, men jeg kan simpelthen ikke se hvordan man kan skaffe alt den ekstra krævende plads med det nuværende vejudlæg og tætte byggeri langs Gammel Kirkevej.
Hvis byggegrundene skal ligge der, så tænker jeg det er mere oplagt at adgangsvejene kommer andensteds fra fx. Hjortshøjvangen. De ligger næsten i samme afstand til midtbyen, men har ikke direkte adgang til Gammel Kirkevej, men ledes ud til Skødstrupvej.
Ligeledes vil trafikken fra Gammel Kirkevej blive ledt op midt i byen, hvor de øvrige veje/sving i forvejen er meget smalle og usigtbare, hvilket potentielt vil skabe flere farlige trafikale situationer.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lars Mikkelsen

Indsendt

29/08/2021 22:41

Sagsnummer

HS2760289

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.