Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Skæring

Jeg vil dele min bekymring for den manglende hensyntagen til den øgede trafik som udbygningen i Skæring vil medføre. Skæring Hedevej og Skæring Havvej ud til Grenåvej er allerede i dag presset i trafikafviklingen. At man ikke har gjort mere for at finde en løsning på det, fx ved at føre trafik ud til Skovlundvej og derfra videre ud til Grenåvej virker underligt.

Videre vil alle de nye boliger tilhøre skoledistriktet for Skæring Skole, hvorfor den øgede trafik også vil give en utryg skolevej for de mange børn der skal krydse Skæring Hedevej.

Det er selvsagt også trist at udstykningerne også skal ligge hvor det vil gå ud over et stykke natur med et rigt dyreliv.

Som beboer i Skæring kan vi observere at der er andre, mere bynære markområder, vest for Grenåvej, der med etablering af en god gang og cykelbro over Grenåvej også ville have den samme nærhed til vandet, og mulighed for at fordele de mange børn på både Skæring Skole og Sølystskolen, men hvor der er bedre forhold for afvikling af den nye trafik.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Adrian Juul-Skumsrud

Indsendt

29/08/2021 23:21

Sagsnummer

HS2933712

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.