Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Bekymring vedr. planerne ved Andelssamfundet i Hjortshøj

Som lærer på Virupskolen i Hjortshøj og som borger i byen, ser jeg med bekymring på planerne vedr. det tiltænkte byggeri ved Andelssamfundet i Hjortshøj. Både som underviser og som almindelig borger har jeg stor glæde af den mangfoldige natur omkring Andelssamfundet i Hjortshøj og både mine kolleger og jeg benytter os jævnligt af de mange muligheder området giver til både spontane og planlagte ture i undervisning og SFO.

De spontane ture med fokus på nærvær, oplevelse og natur i form af det rige dyre- og planteliv, giver børnene erfaringer med alt lige fra at klappe gederne og køerne, beundrede smukke, vilde blomster til at følge årets gang på ”insekthotellerne”.

Af planlagte ture kan nævnes undervisningsforløb, der levendegøres gennem ekskursioner med et bestemt fokus på fx ”Kartoflen”, Bæredygtige energiformer”, ”Husdyr”, ”Fra haver til maver” o.lign.

Som lærer ser jeg Andelssamfundets muligheder som et stort plus for Virupskolen og et integreret læringsrum, som benyttes af 0.-9. klasse. Både som lærer og som almindelig borger/børnefamilie har jeg altid oplevet at vi er værdsatte, at vi er velkomne, og at vi gives adgang til en mangfoldighed som gavner undervisningen, børnenes læring og min egen familie.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lise Solkær Solskov

Indsendt

30/08/2021 09:12

Sagsnummer

HS0807699

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.