Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

vedr. temaplan Skæring.

I temaplanen for Skæring ser jeg nogle voldsomme indgreb i infrastrukturen i hele Skæring området.
I de 21 år jeg har boet her, har jeg over årene kun oplevet en stærk intensivering af trafikken og af hastigheden på Skæring Hedevej med private biler som med den tunge trafik med industrikørsel. Vejen er yderst farlig for både gående og cyklende skolebørn til Skæring skole samt naturligvis for øvrige cyklister som bruger området. Hedevej er smal uden cyklesti og om morgenen svær at krydse fra Egager/Skæringvangen. Mange forældre frygter de travle tidspunkter morgen og eftermiddag, og når vintermørket gør det endnu mere farligt! En øgning af beboelse vil blive en yderligere belastning. Områdets natur og historik er ikke til stor intensitet i byggeri. Det vil også modarbejde Aarhus kommunes overordnede målsætning vedr. klima og bevaring af grønne naturområder.
Svinboskoven og omkringliggende jorde er hjemsted for et rigt liv for planter og beskyttede fugle og dyr såsom diverse rovfugle, ugler, flagerus, ræve, grævlige, egern.
Jeg ser langt større muligheder for bedre og mindre indgribende udbygningsplaner i relation til det store markområde overfor Netto på den anden side af Grenåvej. Her er masser af vider med nærhed til sikker skolevej for børn til Skæring - og Sølyst skolerne. Sidstnævnte mangler p.t. vist børn! Her er .HEI idræt og sportsfaciliteter. Der kan laves gangtunnel under Grenåvej, hvilket der iøvrigt allerede er ved Egå Ungdomshøjskole. Der er nærhed til Egå-Gymnasium, samt gode transportmuligheder og veletablerede cyklstier til andre uddannelsesområder i Århus Nord .
Jeg er ikke imod udviklinger i Aarhus bys boligstruktur, men håber på respekt for natur, klima samt den optimale løsning og en god arbejdsprocess.
Jeg håber Aarhus Kommune vil tage mine/vores indvendinger
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ingegerd Rand Jensen

Indsendt

30/08/2021 11:01

Sagsnummer

HS1203395

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.