Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Høringssvar ifm inddragelse af økologisk landbrugsjord i Andelssamfundet

Dette høringssvar afgives på vegne af foreningen "Praktisk Økologi". Praktisk Økologi protesterer mod temaplanforslagets arealudlæg i Hjortshøj.

I Praktisk Økologi arbejder vi for at fremme økologisk havedyrkning og levevis i hverdagen. Denne mission er Andelssamfundet lykkes med i nu mere end 20 år.

Landbrugsjorden er en central del af Andelssamfundets aktiviteter, som kommer mange til gode. Det er både beboerne i Andelssamfundet og det kommunale bo- og dagtilbud for borgere med særlige behov "Bofællesskabet Hjortshøj". Men også borgerne i Hjortshøj som nyder godt af det, og de mange besøgende udefra der hvert år kommer forbi Andelssamfundet.

Med temaplanforslagets arealudlæg i Hjortshøj er disse aktiviteter stærkt truede. Der er ikke blot tale om grøntsagsfællesskabet, hvor der eksperimenteres med forskellige økologiske dyrkningsformer, men også Vild med Vilje (arbejde for mere biodiversitet), økologisk dyrket korn der afsættes til Aurion, Spor i Landskabet (vandrestier og rekreative områder), Økologisk Skolegård (formidling til skoleklasser) og meget mere.

Praktisk Økologi henstiller derfor til, at de anviste arealer til fremtidig boligbebyggelse i Hjortshøj udtages af Temaplanen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mikael Elke Lund

Indsendt

30/08/2021 21:40

Sagsnummer

HS7890176

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.