Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

SKÆRING - Indsigelse i forhold til planer om anlæggelse af nyt boligområde i Skæring

Jeg ønsker hermed at gøre indsigelse i forhold til planerne om at anlægge et nyt boligområde i Skæring med Skæring Egager som eneste adgangsvej. Skæring Hedevej ikke rumme mere trafik uden at bryde sammen. Der er allerede nu kødannelse hver morgen, der er usikre forhold for cyklister, heraf områdets skolebørn, der er ingen cykelstier, ingen fodgængerovergange, ej heller fortov (eller kun smalt) og i det gamle sommerhusområde slet intet. Der er ingen muligheder for at udvide Skæring Hedevej heller. Hvis ikke der som minimum laves adgangsvej direkte til Grenåvej samt via Skovlundvej vil det kun løbende give flere problemer for kommunen fremadrettet i takt med flere og flere flytter til områder og benytter Skæring Hedevej/Skæring Egager.

Lokalområdet og infrastrukturen kan på ingen måde bære så mange nye husstande. Ydermere står det i stærkt kontrast til lokalplanen, hvor det grønne i området søges bevaret. Og hvor der netop ikke ønskes tætbebyggede områder.

Derfor bør planerne om at bygge flere parceller i Skæring bør droppes og henlægges til eks. de stationsnære byer med letbanebetjening.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Magnus Thomsen

Indsendt

31/08/2021 12:23

Sagsnummer

HS5224153

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.