Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Egå Møllevej, Arealer til alle boligtyper

Vi er fem lodsejere langs Egå Møllevej, der ønsker at omdanne ca. 42Ha landbrugsjord om til den mest meningsfulde landsby. Da det vil være den mest naturlige retning for en byudvikling i området (vedhæftet PDF vil i tekst og illustrationer - mere dybdegående beskrive vores tanker,visioner m.m.)
Der er mangler beboelse på den vestlige side af Grenevej - for en gang for alle, at skabe en balance øst og vest for Grenåvej.
Vi har en ambition om at skabe en grøn landsby med klog vækst der forbedrer skærings generelle byplanlægning og infrastruktur.
I vores overordnede grønne intention, samt vision om at omdanne et område langs Egå Møllevej til “Arealer til alle boligtyper” ønsker vi at bidrage økonomisk til en optimering af byens eksisterende infrastruktur. Dette vil vi bl.a. gøre ved at optimere Egå Møllevej, samt etablere en tunnel under Grenåvej, for at forberede mobiliteten for beboerne i Skæring - så vi minimere byens overordnede transportbehov. Det skal med andre ord blive lettere og tryggere at være blød trafikant, Samtidig med optimale forhold for de øvrige trafikanter

Vi ser frem til at modtage jeres responsen - og deltager meget gerne i den videre dialog "arealer til alle boligtyper" for Skæring/ Egå

Mvh

Anders Bomholt, Søren Grosen, Mark Vang, Martin Vang og Jens Vang
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jens Vang

Indsendt

31/08/2021 12:33

Sagsnummer

HS9090412

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.