Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Indsigelse mod planer i Skæring

Dette er en indsigelse mod de nye planer som flere parceller i Skæring. Specielt mod Tækker Groups høringssvar - som vil ændre et helt område med fredet grønne arealer. Først og fremmest, der skal ikke mere trafik på Skæring Hedevej. Det er absurd at kommunen vil presse mere trafik af den vej. I myldretiden er vejen enormt belastet, og selv skolebussen kan bruge et par minutter bare på at få lov til at komme ud på Skæring havvej og hen til Skæring skole. Der skal simpelthen ikke mere trafik på den vej!
En anden ting - mange elsker området for det grønne der er omkring. At plastre flere huse ind på de smukke marker mange mennesker nyder at cykle forbi og gå ture ved, er at ødelægge området. Vi bruger dagligt cykelstien fra Skovlundsvej til Skæring Parkvej og vi elsker den rute til skolen!

Har ikke lige tid til at skrive mere, men har lyst til at skrive en helt roman om Tækker Groups ideer. Jeg synes ikke at det er fair hvis et privat firmaer skal tjene formuer/sindsygt mange penge på det her! Hele processen og det med at de allerede har købt martikler/ejendommene, er ret lumsk. At der ikke er lidt mere åbenhed om det inden de bare lige smækker et skide langt høringssvar ind der ændre hele området. Synes der burde være noget lovgivning der burde beskytte området mere, så nogle pengegriske firmaer ikke bare kommer og opkøber alt. Håber at kommunen vil være lidt mere fair og åben om det, det er trods alt os andre der skal leve med planerne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mathilde V.

Indsendt

31/08/2021 13:24

Sagsnummer

HS7214747

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.