Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Skæring udstykning

Jeg gør hermed indsigelse mod planerne om udstykning af 420 nye parceller i Skæring.

Fortætning med høje byggeprocenter og almindelige grundstørrelser, ødelægger det grønne islæt, som Skæring er så kendt for. I Skæring er der højt til himlen et rekreativt område, med en skøn og helt særlig natur.

Infrastrukturen er i forvejen belastet i området og yderligere påvirkning vil være til stor gene for beboerne samt ændre det grønne og rolige miljø, som Skæring kan tilbyde alle borgere.
Trafikstøj er til stede i mange boligområder. Skæring er unik, der er stadig små områder, hvor man som borger kan nyde naturens lyde og ro. I relativ fin afstand fra midtbyen.

420 boliger er en meget voldsom stigning for et område. Vi kan se, hvordan Risskov har ændret karakter efter den voldsomme fortætning og flere etagers boliger, der ændrer et område fuldstændigt uden hensyntagen til eksisterende miljø og beboere.

I Skæring og Egå har vi to folkeskoler med helt unikke placeringer - lige ud til vandet. Lad os bevare tilgængeligheden til naturen og undgå at der bygges på alle grønne pletter i vores kommune.

Jeg ønsker at bevare et grønt Skæring og håber Århus Kommune vil bakke op om bevaring af natur og rekreative områder samt ikke prioriterer private bygherrer med så voldsomme udstykninger.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Trine S. Jensen

Indsendt

31/08/2021 15:25

Sagsnummer

HS0619535

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.