Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Skæring

Indsigelse mod udvidelse af Skæring Egager. Som boligejer med små børn og skolebørn vil jeg på klart anbefale en anden løsning i forhold til projektet med 420 villagrunde op til Skæring Egager. Det vil betyde en kraftig øgning af trafikken på Skæring Hedevej som daglig krydses af mange skolebørn, både store og små. Skæring Hedevej og Skæring Havvej er i forvejen ramt af meget kraftig trafik om morgen og om eftermiddagen.
Vejen er smal og uden cykelsti og det er i forvejen er svært at passere børn og voksne på cykler, hvorfor mange børn også nærmest bliver nødt til at cykle på fortovet af sikkerhedsmæssige årsager.
Der vil også komme yderlig pres på udkørsel til Skæring Havvej både morgen og eftermiddag, alle skal den vej for at komme ud på Grenåvej eller over til Skæring skole.
Der er lange bilkøer om morgen, men med ca. 800 biler mere fra det forslåede villaområde, vil det kryds bryde helt sammen og det vil også betyde at krydset ved Grenåvej vil bryde sammen, da langt de fleste skal til venstre for at komme ind mod byen eller blot til skolen, og der er kun plads til 4 biler i svingbanen. Krydset er i forvejen ramt af MANGE uheld i svingbanen, så yderligere pres vil kun gøre at folk vil tage endnu flere "sving for gult" pga tidspres.
Såfremt planen (forhåbentlig ikke) godkendes vil udkørsel direkte til Grenåvej, herunder etablering af nyt lyskryds være klart at foretrække.
Til ovenstående vil jeg også tilknytte stor bekymring for områdets institutioner og skolen, som IKKE har kapacitet til at klare udvidelsen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lone Timmermann

Indsendt

31/08/2021 17:46

Sagsnummer

HS9275134

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.