Gå til hovedindhold

Høringssvar

Arealer til alle boligtyper

Høringssvar - Skæring Temaplan om Arealer til alle boligtyper

Kære kommune
Da skæring skulle laves om til byzone, blev der brugt mange penge på at lave en lokalplan hvor der blev lagt stor vægt på at skæring skulle bi bevare den grønne natur, da der er et rigt dyreliv.
1. man vil nu inddrage en stor del af naturen og presse dyrelivet ( på området lever der bla.t rørhøg, rød glente, stork, fiskehejre, ugle, råvildt og mange andre arter. disse arter er alle set på engene mellem skæring sandager og sommerhusområdet. dette vil være et utilgiveligt indgreb i en i forvejen presset natur... derfor bør der ikke udstykkes byggegrunde i dette område.
2. med 420 nye boliger vil infrastrukturen simpelthen kollapse, der er i forvejen problemer i på vejene, især skæring hedevej er hårdt presset og det er i forvejen farligt for de bløde trafikanter. Jeg ved der er lavet en trafikmåling men denne er lavet i en sommerferie periode og under en corona ned lukning og giver derved på ingen måde et realistisk billede ... med 420 nye boliger vil der opstå bilkøer dagligt da + 600 biler (420 boliger * 1,5 bil pr husstand) mere i området vil medfører markant øget forurening i forbindelse med kødanelse, hvilket også taler imod en udstykning,
3. fritidsaktiviteter er i forvejen meget presset, herunder sport til børn og unge. omkring skolen er der også i forvejen udfordringer med plads til børnene.

Set bla ud fra ovenstående samt de "store" løfter om at bevare kulturen, det grønne og specielle skæring som politikkerne kom med da vi skulle overgå til byzone bør man ikke lave en udstykning af sådan en størrelse.

Det ville være vigtig viden for den enkelte borger, hvis den enkelte politiker stod frem med synspunktet på udstykningen i skæring således at man ved hvor ens stemme ti l næste valg skal stå
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Henrik Damsgaard Sørensen

Indsendt

31/08/2021 19:57

Sagsnummer

HS1589396

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen

Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.