Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Skæring

Indsigelse mod adgangsvej via Skæring Hedevej

Adgangsvej via Skæring Hedevej til nyt boligområde:
Skæring Hedevej er på nuværende tidspunkt en meget trafikeret og ofte også en farlig vej for bløde trafikanter, idet der bl.a ikke er en cykelsti. Mange skolebørn krydser vejen hver dag, og det er meget utrygt at vide, at flere boliger i området vil give meget mere trafik og dermed også større risiko for trafikale problem og evt ulykker.

Hvis der laves adgangsvej via Skæring Hedevej, vil der ligeledes opstå endnu større trafikale problemer både ved Skæring Havvej og Grenåvej i morgen- og eftermiddagstimerne, da vejnettet slet ikke er bygget til den belastning. Det er i forvejen desværre mange uheld i netop disse kryds, hvilket kun vil forværres med mere trafik.

Forslag om at adgangsvejen bliver via Skovlundsvej:
Dette vil give en naturlig adgang til netop boligområdet samt motorvejen og belaste Grenåvejen, Skæring Hedevej og Egå Møllevej mindre.

Naturområder:
Skæring er kendt for sine skønne, grønne områder og muligheden for at tilgå naturen tæt på. Øget tilflytning til sommerhusområdet har belastet naturen og det eksisterende vejnet over de seneste år. Ydeligere trafik og befolkningstilvækst vil helt sikker have en negativ påvirkning på naturen. Man bør i stedet have fokus på at værne om naturen og det lokale CO2-niveau.

Tænker ikke at man kan være uenig i ovenstående.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thomas Skovhus Poulsen

Indsendt

31/08/2021 22:56

Sagsnummer

HS5286852

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.