Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Indsigelse og kommentar til temaplan - Hjortshøj

Hermed indsigelse ift. temaplanen - Hjortshøj.

Vi er stærkt bekymret for planerne om nye parcelhus udstykninger i Hjortshøj. Dette er med tanke på den store mængde trafik der vil være på vejene, veje der ikke er gearet til den forventede mængde trafik. Ligeledes er hverken den øvrige infrastruktur, daginstitutioner eller Virupskolen pt. gearet til den mængde rykind man vel fra kommunens side forventer, da man gerne vil have børnefamilier ud på de nye parceller

Etableres der yderligere parceller på Hjortshøjvangen, må der forventes en stærkt forøget mængde trafik. En trafik der vil udfordre og gøre det mere usikkert for områdets beboere at komme til det, af kommunen placerede grønne område indeholdende bla. fodboldbane, gyngestativ og shelterplads mm., da vejen skal krydses for at benytte området.

Er området til udstykning ikke også en del af den grønne kile mellem Hjortshøj og Skødstrup, der blev etableret år tilbage?

Ydermere er det interessant at man igangsætter denne helhedsplan og fuldstændig bypasser det stykke arbejde som Aarhus Kommune selv stod for at igangsætte i februar 2020 for netop at lave arbejdet til en helhedsplan for Hjortshøj. Hvordan kan det være?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Morten Skovsen

Indsendt

31/08/2021 23:02

Sagsnummer

HS8297572

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.