Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

Høringssvar - AREALER TIL ALLE BOLIGTYPER

Ikke mange steder har folk mulighed for at være vidne til at lokalt bæredygtigt landbrug som det der findes i Andelssamfundet i Hjortshøj. Og folk kommer langvejs fra for at opleve dette unikke sted og se hvordan et bæredygtigt landbrug kan drives af frivillige fra Andelssamfundet men også fra resten af Hjortshøj. Hver dag kommer der børn fra nærtliggende institutioner og dagplejer for at klappe gederne og sige hej til høns og grise. Hvis landbrugsjorden bebygge vil dette være slut og et KÆMPE TAB for alle i Hjortshøj.

Hjortshøj er et populært sted at bo og da vi flyttede hertil for to år siden var det primært pga Andelssamfundet, de økologiske landbrugsarealer med dyrene og muligheden for at dyrke egne grøntsager at valget faldt på Hjortshøj. Så hvis Andelssamfundet svækkes svækkes en stor del af hvad der gør Hjortshøj til et helt særligt sted at bo.

I stedet burde kommunen støtte op om sådan et unikt sted som Andelssamfundet. Ikke mange steder har folk mulighed for at være vidne til at lokalt bæredygtigt landbrug som det der findes i Andelssamfundet i Hjortshøj. Og folk kommer langvejs fra for at opleve dette unikke sted og se hvordan et bæredygtigt landbrug kan drives af frivillige fra Andelssamfundet men også fra resten af Hjortshøj. Hver dag kommer der børn fra nærtliggende institutioner og dagplejer for at klappe gederne og sige hej til høns og grise. Hvis landbrugsjorden bebygges vil dette være slut og et KÆMPE TAB for alle i Hjortshøj.

Hjortshøj er et populært sted at bo og da vi flyttede hertil for to år siden var det pga Andelssamfundet, de økologiske landbrugsarealer med dyrene og muligheden for at dyrke egne grøntsager at valget faldt på Hjortshøj. Så hvis Andelssamfundet svækkes svækkes en stor del af hvad der gør Hjortshøj til et helt særligt sted at bo.

I stedet burde kommunen støtte op om sådan et unikt sted som Andelssamfundet. Det er forståeligt at der skal bygges flere huse, men det må være muligt at finde et andet sted at bygge.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Amanda Marie Somer Christesen

Indsendt

02/09/2021 16:44

Sagsnummer

HS6493583

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H320

Kontakt

Henrik Pedersen
Tlf. 4185 9769

BYSTRATEGI
TEKNIK OG MILJØ

 

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.