Gå til hovedindhold

Høringssvar

Landskabet i Aarhus

inddragelse af landbrugsjord

Jeg kan se at Århus kommune agter at inddrage nuværende landbrugs arealer til såkaldte natur områder. Jeg mener at det er en total misforståelse , området syd for Århus har en unik sammensætning , små byer , skove , udyrkede områder og lidt landbrugsjord.
Landbrugsjorden er direkte årsag til den store bestand af vildt herunder rådyr, kronvildt og harer samt en hel række fuglevildt.
Mennesker omkring det efter hånden lille areal landbrugsjord nyder at følge årets gang på markerne ikke mindst høsten, husk på at landbrugsjord som bliver taget ud af drift aldrig vender til bage igen, det er en begrænset resurse .
For nogle er det bare jord, men den nuværende jord har kostet slid i generationer for at bringe den op i den frodige tilstand som er aktuel på gode østjyske arealer.
Hver eneste dag bliver god jord inddraget til veje bebyggelser m.m
Lad nu arealerne være , der bliver ikke mere natur ved at etablere rekreative arealer her, tvært imod, så snart der er organiserede stianlæg o.s.v har det jo intet med natur at gøre.
Det nuværende landbrugsjord er dejligt afvekslende som modvægt til et utal af boliger som skyder op samtidig generere de indtægter til kommunen år efter år i form af leje indtægter , skatter og arbejdes pladser.
Mange af arealerne fremstår som kultur landskaber som ikke bare skal fjernes.
Det kan ikke passe at områdets børn skal på muserum for at se hvor korn produkter kommer fra.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kenny Kristensen

Indsendt

14/10/2021 16:49

Sagsnummer

HS4953972

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H336

Kontakt

Katrine Kracht, projektleder

Tlf. 4185 6568

PLAN, BYGGERI OG MILJØ

TEKNIK OG MILJØ

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.