Gå til hovedindhold

Høringssvar

Landskabet i Aarhus

Skov og grønne områder

Kommunevalg har vist et stærk fokus og interesse blandt folket til at vil leve bade bæredygtigog klimavenligt. COVID tiden lærte os at sætte endnu større pris på vores natur, vores skov, vores enge, vores små søer, vores lommeparker, vores græsplæne, cyklestier med vilde blomster i rabatten og vores almindelig parker.

Denne vision til skovområder er meget nødvendigt for at nærme sig en balance i naturen og for at reservere områder til rekreative formål. Her er en helhedsplan for skov og grønne arealer. Her er plads til naturen og biodiversitet. Områder skal beskyttes. SKov tager tid at gro.

Det er umuligt at indbygge naturen når først et nabolag er bygget op i 200 og 300 % udnyttelse. Hvis man husker den nødvendige natur fra starten af, og beskytter det smule som er tilbage, er det både meget billigere og livskvaliteten er væsentlig højere. Vi burde prioritere en by, hvor børn trives. Dette indebærer at andre generationer også får glæden af at kunne gå, cykle, løbe, osv. gennem de forskellige kvarter, og nyde livet i byen. Vi har brug for de uformelle mødepladser, de uorganiseret rekreative muligheder. Planen er et skridt på vejen til at give byen tilbage til folket og ikke til bilerne.

Hvis byen er attraktiv, skal firmaerne nok slå sig ned dog udvikle arbejdspladser til gavn for byen. Folk søger byer, some er hyggelige og active kulturelt. Bygninger kommer i anden plads.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Barbara Dunn

Indsendt

01/12/2021 17:11

Sagsnummer

HS7964404

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Emneord
Kommune- og lokalplanlægning
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H336

Kontakt

Katrine Kracht, projektleder

Tlf. 4185 6568

PLAN, BYGGERI OG MILJØ

TEKNIK OG MILJØ

Vil du vide mere?

Læs mere om kommuneplanen og hvad den betyder for dig - klik her.