Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bedre fordeling af almene boliger

Almene boliger Skæring

Planlægges der at bygge almene boliger i Skæring udover på den gamle Plantoramagrund på Skæring Skolevej. Vil jeg gerne henlede til de mange høringssvar der kom til Temaplanen vedr. udstykning af 420 grunde i Skæring. ( forslaget blev taget ud af Temaplanen på grund af de mange saglige høringssvar) Det gør sig stadig gældende at infrastrukturen ikke kan følge med i indre Skæring på Skæring Hedevej og Skæring Havvej bla. Pga. at sommerhusområdet er i en gang med en omdannelse til helårsområde, hvilket vi ikke engang har set toppen af endnu.
Der bor for mange mennesker på østsiden af Grenåvej og for at skabe balance mellem øst -og vestsiden af Skæring, burde man planlægge eventuelle fremtidige byggerier på vestsiden af Grenåvej af hensyn til infrastrukturen, naturen og balancen i Skæring. Skæring Øst kan ikke bære yderligere fortætning samt mere trafik. Det ville tage de mange herboende som gidsler i et trafikalt kaos, samt skabe utrygge skoleveje i området og fjerne de få grønne åndehuller der er tilbage.
Vedr. byggeriet ved Center Øst i Egå, så håber jeg man vil genoverveje højden på byggeriet. Et 6 etagers hus ville være en øjenbæ fra vandsiden og stå i skarp kontrast til den grønne kystlinje som helst skulle være fremtrædende. Desuden er der virkelig meget trafik i krydset ved Egå Havvej, har svært ved at se der er plads til flere biler. Dette gæller generelt for Grenåvej. I kan ikke blive ved med at bygge herude i Skødstrup, Skæring og Egå samt Risskov - Grenåvej kan ikke blive ved med at absorbere trafikken. Tænk jer om kære politikere.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Henriette Overgaard

Indsendt

20/11/2021 13:33

Sagsnummer

HS9670140

Informationer

Startdato
Svarfrist
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H391

Kontakt

Cecilie Kjærgaard

Tlf. 41857986

BYSTRATEGI

TEKNIK OG MILJØ