Gå til hovedindhold

Høringssvar

Center Øst i Egå

Vedr. byggeriet ved Center Øst i Egå, så håber jeg man vil genoverveje højden på byggeriet. Et 6 etagers hus ville være en øjenbæ fra vandsiden og stå i skarp kontrast til den grønne kystlinje som helst skulle være fremtrædende. Derudover passer det ikke ind i omgivelserne. Vi er heller ikke interesseret i højhuse herude i forstæderne, så lad nu være med at blive ved med at plante det ene grimme højhus efter det andet både i byen og i opladet. Kig på valgresultatet det taler sit tydelige sprog befolkningen i Århus Kommune ønsker ikke mere højt byggeri så kan det ikke siges tydeligere.
Det er helt reelt at gøre noget ved centret der fremstår slidt og ikke specielt kønt, men at placere et 6 etagers højhus der ville være en virkelig dårlig løsning for alle både herboende samt tilflyttere og ikke mindst naturen, kystlinjen og områdets karakter.
Desuden er der virkelig meget trafik i krydset ved Egå Havvej, har svært ved at se der er plads til flere biler. Dette gæller generelt for Grenåvej. I kan ikke blive ved med at bygge herude i Skødstrup, Skæring og Egå samt Risskov - Grenåvej kan ikke blive ved med at absorbere trafikken. Tænk jer om kære politikere.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lars Overgaard

Indsendt

24/11/2021 16:47

Sagsnummer

HS0804690

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skæring - Egå
Hørings-id

H393

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00