Gå til hovedindhold
Note! Denne begivenhed er aflyst

Sikker Surfing: Sådan undgår du online fup

Aarhus Kommune og Østjyllands Politi inviterer til et virtuelt borgermøde om digital tryghed. På mødet vil du blive klædt på til at kunne færdes trygt på nettet og få konkrete råd til, hvad du selv kan gøre for at blive mere sikker.

Knap 450.000 danskere udsættes hvert år for IT-kriminalitet eller forsøg på det. Til den kommende Black Friday eller julehandel, hvor mange af os står klar til at gøre nogle gode køb på nettet, er det derfor vigtigt, at du er ekstra opmærksom på svindel-fælder. Der er heldigvis flere ting du selv kan gøre for at forhindre at blive udsat for online svindel. På dette virtuelle borgermøde om digital tryghed vil du høre om udviklingen i internetrelateret kriminalitet; hvilken type kriminalitet ser vi, og hvem er det typisk, det går ud over. Men mere vigtigt skal vi tale om, hvordan du undgår at blive offer for det.

Mødet afvikles via Microsoft Teams og har en varighed på 1,5 time. Mødet starter kl. 17.00, men vi anbefaler, at du tilgår mødet i god tid, så du ved, at du har forbindelse til mødet og er med fra start.

Det er gratis at deltage – og du kan deltage direkte fra din computer. Sidste frist for tilmelding er den 6. december.

Det er muligt at tilmelde sig informationsmødet her på siden. Du vil modtage et link til informationsmødet samme dag, som mødet afholdes. Det er vigtigt, at du angiver din korrekte mailadresse, da det er via denne postkasse, du vil modtage linket.

Emner der vil berøres v/Østjyllands Politi:

  • Fakta om IT-kriminalitet
  • Gode Passwords
  • Når du handler med private på nettet
  • Phishing
  • Fup-opkald
  • Falske webshops

NB. I et Microsoft Teams-event er det kun oplægsholdernes mikrofoner, der er slået til. Dit bidrag som borger foregår skriftligt gennem platformens chatfunktion. Vi vil løbende samle op på spørgsmål I måtte have efter bedste evne.

Begivenheden

Dato
Tirsdag d. 7. december 2021
Tid
17:00 - 18:30
Lokation
Microsoft Teams
Adresse
Microsoft Teams
Tilmeldingsfrist
Mandag d. 6. december 2021
Meeting has been cancelled