Gå til hovedindhold

Høringssvar

Imod helhedsplanen Randersvej

Jeg er blevet bekendt med helhedsplanen Randersvej og undre mig over, at planen skal være så vidtrækkende.
Jeg forstår, at man vil bygge ved Randersvej. Udnytte gamle grunde med fx benzintank, gamle bygninger mm, men at det skal presses ind i Riisvangen, som netop rummer både diversitet både hos beboere og i vegetationen, undrer mig.

Hvorfor skal vi alle sammen mases sammen på det samme lille område. Der er store marker på letbanens strækning længere ude, som vil give mening at udnytte. Hvorfor skal vi bo i etagebyggeri, hvor sol, luft og græs bliver en mangel vare. Parkering bliver umulig og forurening til by og vores børn.
Tænk ikke kun kvantitet, men kvalitet.

Lad dette unikke boligområde have sine kvaliteter; der er allerede både boligforening, lejligheder og villa’er. Hvis det bliver etagebyggeri alle steder tvinger man børnefamilierne ud af byen, og ender med store udskiftninger løbende, fordi folk flytter. Hvad gør det ved skolen? Hvad gør det ved fællesskabet? Hvad gør det ved os helt almindelig familier, som blot ønsker at bo i vores unikke lokalområde, hvor vi allerede bidrager til samfund, et stærkt lokalsamfund og diversitet til de lokale skoler.
Og hvad gør det ved os, som bliver naboer til et højhus….skygge, indkig, støj, ingen parkering, intet grønt, ingen luft men i stedet for mange mennesker på for lidt plads. Det bliver et nej tak til Aarhus kommune. Der er allerede bygget langs den ene side på Randersvej og et kæmpe højhus ved vandtårnet…. Lad jer ikke forblænde af økonomi og private aktører. I bad om aktive Aarhus borgere i ‘kommune forfra’ - vi er mange Aarhus borgere som netop bidrager til velfærd og er med til at kigge ind i fremtiden med vores perspektiver og kritik af helhedsplanen Randersvej.

venlig hilsen

Mette Andreassen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Andreassen

Indsendt

10/05/2022 17:33

Sagsnummer

HS2909049

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00