Gå til hovedindhold

Høringssvar

Jeg mangler ord…

Jeg mangler i hvert fald pæne ord!!

For 14 dage siden åbnede jeg min postkasse og dér imellem reklamer og Aarhus onsdag finder jeg et stykke papir, der er kastet i af en beboer i området. Jeg var nær blevet kvalt i morgenkaffen! En helhedsplan der involverer nedrivningen af vores hus. Altså NEDRIVNING af VORES hus! Uden vi er informeret om at det kan ske. Vores hus vi selv har istandsat, og hvor alle vores børn har taget deres første skridt, hvor naboerne er blevet til venner og børnene har dannet relationer i skole og daginstitutioner. Og så skal man finde ud af det ved en seddel i en postkassen uden at kommunen har haft intentioner om at informere beboerne om hvad der er los. Altså sig mig lige en gang? Hvordan kan man retfærdiggøre en så utilstedelig opførsel? Jeg tænker kommunen ikke tør fordi de godt ved at det på ingen måde er i orden det de har gang i.

Kommunen pakker det i ind at de vil øge diversiteten. Jeg vil citere Egon Olsen og sige “må jeg være fri”! Risvangen er et område med stor diversitet og charme. Her bor unge og gamle, høj og lav, rig og fattig, hvid og sort. Der er plastret til i lækre 50/60’er villaer, der gør området smukt og specielt. Iblandt villaerne et hav af boligforeningshuse, der bidrager til diversiteten. Grønne områder. Legepladser. Skønne haver med træer, buske, insekter og trampoliner.
Og alt det vil man så rive ned for at bygge flere højhuse i et område, hvor infrastrukturen ikke kan bære det. Lejligheder på risskovbrynet står tomme og boligblokke skyder op flere steder i Aarhus i kønsløse grå nuancer. Kommunen klapper og borgerne sukker. Vi vil ikke have flere højhuse i Aarhus. Hvornår forstår kommunen det? Det blev vist mere end tydeliggjort ved seneste kommunalvalg. Bevar villakvarterne i Aarhus.
! Vi er faktisk rigtige mennesker der bor her!

Slutteligt må man sige at det miljømæssigt også er noget decideret svineri og på ingen måder i tråd med den retning politikkerne ellers miljømæssigt ønsker sig at blive set i.

Jeg ser frem til at planen trækkes tilbage og jeg forventer at man i fremtiden spiller med åbne kort og ikke forsøger at skjule sandheden for borgerne. Det kan ikke for alvor være den måde man behandler borgerne på i Aarhus.

Vh Nadja Lindberg Bonne,
Risvangsbeboer, sur, skuffet og mest af alt forbløffet!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nadja Lindberg Bonne

Indsendt

15/05/2022 15:58

Sagsnummer

HS4188110

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00