Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Randersvej.

Jeg bor i et dejligt paracelhus på Hvedevangen 13, 8200 Aarhus N, som bliver omfattet af denne helhedsplan for Randersvej, hvor Aarhus Kommune vil give tilladelse til at bygge op til 5-6 etager ikke langt for mit hus, og 3-4 etager lige over for mit hus. Det vil medføre, at området bliver total ændret fra det dejlige parcelhuskvarter det er i dag, med rolige paracelhushaver, til et kvarter med etageboliger, hvilket vil medføre store gener for mit hus, som kommer til at ligge op ad 3-4 etages boliger med indkik direkte til min bolig. Det vil forringe min livskvalitet og samtidig forringe værdien af min bolig. Jeg vil derfor foreslå Aarhus Kommune at bibeholde kvarteret som et paracelhuskvarter, som det er i dag. Jeg kan ikke forstå meningen med at ændre et kvarter, som har så mange værdier og er rigtig attraktivt for Aarhus Kommunes beboere, med mange børnefamilier, der har stor glæde af den forskellighed der er i de paracelhuse i dette område, som har fungeret godt i over 60 år, og som stadig fungerer godt.
Aarhus Kommune ønsker at være en grøn og bæredygtig kommune, og derfor undre det mig, at en grøn kommune ønsker at fjerne de grønne områder, som alle paracelhushaverne udgør, og erstatte dem med mange flere boliger med med mindre plads til grønne områder. Endvidere kan jeg ikke forstå, at en bæredygtig kommune vil give tilladelse til at rive velfungerende boliger ned og bruge mange resurser på at bygge nye i området, er det særlig bæredygtigt ?
Jeg håber at Aarhus Kommune vil tage dette med i betragtningen og bibeholde paracelhusene, når den endelig beslutning for planen skal vedtages.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Bodil Dalgaard Jensen

Indsendt

15/05/2022 21:11

Sagsnummer

HS0721509

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00