Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan for Randersvej

I Aarhus Kommunes besynderlige - og bestemt ikke korrekturlæste - helhedsplan for Randersvej, optræder ordet "barriere" 12 gange. Påstanden er at Randersvej udgør en barriere der på lidt kunstig vis skærer en bydel i to. Jeg har endnu til gode at møde en beboer i området, der har tænkt sådan om Randersvej. Det er virkelig besynderligt skrevet.

Selve ideen om at forskønne området omkring Randersvej er fin nok. Omend jeg har lidt svært ved at se for mig, hvorfor det skulle være så attraktivt med caféliv her. Det var ufrivilligt komisk da kommune-repræsentanten på orienteringsmødet sammenlignede potentialet for Randersvej, med hvordan der er stor kø uden for NaboKiosk på Ingerslevs Boulevard. Men prøv det da endeligt af.

Der hvor jeg synes det er rigtig ærgerligt er, hvordan der bliver lagt op til at der kan blive bygget i højden inde i villakvartererne. Som kommunens repræsentant sagde på orienteringsmødet: "Man kan jo bare lade være med at sælge sit hus", men problemet er jo hvis naboerne sælger, og man så pludselig bor klos op ad noget relativt højt nybyg (der for øvrigt sjældent er ret pænt).

Jeg tilslutter mig Fællesrådenes alternative plan.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Carsten Andersen

Indsendt

17/05/2022 11:07

Sagsnummer

HS6361163

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00