Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej til helhedsplanen for Randersvej

Som repræsentanter for alle os der bor i Aarhus Kommune, så er det jeres ansvar at sikre, at "borgerne" bliver hørt. Det er netop derfor vi har stemt på Jer.
Hvordan trives en børnefamilie bedst f.s.v.a. boligfacilitet? I kan jo selv svare på spørgsmålet, men det er min klare overbevisning, at langt størstedelen af "ungdommen" vil prioritere et mindre hus med omgivet af hyggelige omgivelser (grønt græs, måske en urtehave, et gyngestativ, et par fodboldmål - ja, man kunne blive ved), fremfor at bo i 12 meters højde i en mindre lejlighed, hvor kun byggematadoren kan få øje på "udbyttet".
Christiansbjerg, Risvangen og Trøjborg er i dag et hyggeligt og børnefamilievenligt kvarter, og det synes jeg det skal fortsætte med at være, og at nedrive en større del af villaerne i kvartererne, vil være ansvarsløst, og mangel på politisk forståelse og indsigt for borgerne i netop de omtalte boligkvarterer.
Mærk lige efter hos dig selv? Hvad vil du prioritere, hvis du havde mindre børn? En lejlighed eller et hyggeligt lille hus?
Aarhus er i forvejen ramt at udfordringer f.s.v.a. den trafikale situation (biler i villakvartererne), og at øge presset på vejnettet, og ikke mindst de mindre villaveje, vil være at gøre ondt værre. Der er investeret betydeligt i en Letbane ud af det nordlige Aarhus, og må jeg anbefale, at man udvider horisonten (og længden :-)) på Letbanen, og tænker "ud af Aarhus" i retning mod Nye eller andre grønne områder, hvor der er rig mulighed for at etablere nye boliger - og endda villaer, til gavn for såvel ungdommen uden børn og med børn. Den eneste ulempe ved det må være, at byggematadorens gevinst vil være mindre.
Folket har allerede stemt, og med et stort og flot opbud ved det seneste stormøde i Katrinebjerghallen d. 5. maj 2022, så er det jeres forvaltningsmæssige pligt at lytte til "borgerne" i de nævnte villakvarterer.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

René Thomsen

Indsendt

18/05/2022 06:50

Sagsnummer

HS6150933

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00