Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej til høringssvar Randersvej skal samle Christiansbjerg

NEJ NEJ NEJ til den foreslået helhedsplan fra Aarhus Kommunes side!

Det er fuldstændig uacceptabelt, at man vil lave et så vanvittigt projekt i Aarhus Nord, som vil berøre så mange villaejere i et ellers hyggeligt og attraktivt villakvarter.

Området er i dag kendt for en god sammensætning af både unge børnefamilier og familier som har boet i området igennem mange år. Der opleves i dag allerede en god sammensætning i området af både eje og lejeboliger.

Med jeres forslag ender det med at alle unge børnefamilier flytter ud af kommunen, familier som i forvejen har et trygt og roligt hjem i form at hus og have. Med den store fraflytning fra børnefamilier, vil kommunen miste store indtægter.

Storbrynet i Risskov, er et godt eksempel på hvor man har bygget en masse lejligheder. Der ses det tydeligt at det er vanskeligt at få dem udlejet og udlejer er nødsaget til at lokke med x antal mdr. gratis husleje. Mange af de beboere som bor i sådanne lejlighedsblokke, bor der kun i en kort årrække og det samme vil ske her. Da ingen har en drøm om at bo til leje på Randersvej!

At I vil lave Letbane stoppene til et attraktivt område hvor man hænger ud…….. Hvem har lyst til at sidde på en af Aarhus mest trafikerede veje???
.
Man kan undre sig over at sådan en vigtig beslutning ikke bliver sendt rundt i e-boks, til de husstande som det omhandler.

Jeg er bekymret for de højhuse som der påtænkes. De vil kaste meget skygge med sig i mange af de hyggelige villahaver og gøre deres boliger usælgelige. Da boligerne i Riisvangen mister solen da Randersvej er mod vest. Jeg tror heller ikke I Politikere selv ønsker at der skal bygget et hushøj på 6 etager i jeres baghave.

Håber I vil se positivt på en anden løsning.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren

Indsendt

24/05/2022 21:05

Sagsnummer

HS0880222

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00