Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej til helhedsplan Randersvej skal samle Christiansbjerg

ET STORT NEJ TAK!

Ført undre det mig lidt, at sådan et vigtigt høringsforslag som berører så mange beboer i området Riisvangen og Christiansbjerg ikke er sendt ud via e-boks?.

At bygge etagebyggeri langs Randersvej vil skygge for solen i alle de nærliggende villahaver da blokkene vil ligge mod vest. Det kan villaejerne da ikke være tjent med. Området er så eftertragtet, hvorfor spolere det med højhuse.

Der bor i dag mange børnefamilier i det eftertragtede Riisvangen. Jeres beslutning vil medføre at disse familier fraflytter kommunen og dermed mister kommunen mange indtægter.

Man taler så meget om biodiversitet, hvor er den henne i dette eksempel, når man fjerner så mange gamle og opvoksede haver til fordel for betonbyggeri.

At lave letbanestop på Randersvej til hyggelige samlingspunkter, hvem syntes det er hyggeligt at stå på en af Aarhus mest trafikeret veje.

Forslaget typer på at der igen kommer en bygherre med en meget stor sum penge, som kommunen ikke tør sige nej til. Denne beslutning er kun til gavn for den ene bygherre og ikke de ca. 1.000 indbyggere som planen omhandler.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Jensen

Indsendt

24/05/2022 21:10

Sagsnummer

HS5594179

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00