Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan Randersvej

Helhedsplan for Randersvej
Det kan gøres bedre!

Jeg blev forbløffet over at finde en pjece i min postkasse, afleveret af?, men I hvert tilfælde ikke af Århus kommune. Hvorfor skal jeg orienteres på denne måde om kommunens planer for Randersvejområdet,nåe E boks findes.
Jeg bor i området Randersvej øst, og kunne kun tænke mig at bruge Randersvej vest, hvis jeg skulle i kirken der.
Randersvej vil altid skille uanset den nye plan. Og når jeg står af letbenet, går jeg hjem, og vil ikke sidde med en Cafe latte ude ved Randersvej.

De planlagte huse langs Randersvej bør blive Max 4 etager og med huse, der passer ind i omgivelserne. 4 etager er højden, når der i næsten hele strækningen ligger 1 til 2 etagers huse lige bagved.
Jeg tvivler på,at planlæggerne eller private byudviklere, der alleredehar budt ind med forslag har gået ture i områderne på begge sider af Randersvej. Så kunne de ved selvsyn opdage, hvor mange gener,der ville opstå.
150m skiller fortovet på Randersvej og gaden, jeg bor på.. mon ikke mange kan forstå, hvilke trafikgener min lille vej vil få, hvor store indbliksgener, vi vil få, fra de høje huse, for ikke at tale om den voldsomme skygge, de højere huse vil give for de huse på 1 til 2 etager, der ligger bag.
Ingen er nok i tvivl om, hvor meget sol og lys påvirker mennesket positivt.

Der er allerede mangfoldighed i botyper, i boersammensætning i hele området. Der er haver, mange grønne områder, flere indkøbsmuligheder. Der mangler ikke noget

Her er en invitation til at besøge området, inden der bestemmes yderligere fra Århus kommunes side

Lillian Sørensen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lillian Sørensen

Indsendt

24/05/2022 21:38

Sagsnummer

HS5024306

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00