Gå til hovedindhold

Høringssvar

Jeg kan ikke tilslutte mig kommunens forslag til Helhedsplan

Jeg kan ikke gå ind for den helhedsplan for Randersvej, som kommunen har fremlagt.
Der må ikke nedrives flere villaer på Christiansbjerg/Riisvangen og områder deromkring. Hele området har en god sammensætning med villaer, rækkehuse og etagebyggeri, som er sammensat af både ejerboliger, privat udlejning og almennyttige boliger.
Denne sammensætning gør, at en by hænger sammen og fungerer som by, i modsætning til hvis den ene ghetto ligger ved siden den anden. En ghetto kan også bestå af mange hundrede studieboliger, her kan der også være et usundt miljø, hvor kun de stærkeste klare sig. Der er flere eksempler på ghettoer i Aarhus. Når det er studieghettoer, er Skjoldhøjkollegiet nok det værste, flatteret og rost i starten, efter for få år renoverings-/nedrivningsklar.
Der må IKKE rives flere familie-/børnevenlige boliger ned i hele nordbyen. Udnyt de eksisterende bygninger, der er mange, der han optimeres, og anvend også de huller, der efter de bygninger, der er revet ned på arealet mellem Stjernepladsen og Kastaniegade. Helhedsplanen fra Christiansbjerg Fællesråd kan så bruges som max. udnyttelse af dette område.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Georg H. Jensen

Indsendt

25/05/2022 11:48

Sagsnummer

HS9046773

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00