Gå til hovedindhold

Høringssvar

Familier fordrives fra deres boliger med den nuværende plan.

Er født, opvokset og har boet det meste af mit liv på Christiansbjerg, hvor en helhedsplan nu vil fordrive, stavnsbinde eller skabe en usikker fremtid for hundredvis af familier. En fremtid de tilsyneladende ikke ønsker! Det er et faktum at familier flere steder i Aarhus er blevet fordrevet af kapitalstærke ejendomsinvestorer, der med Aarhus Kommune i ryggen får gennemført tvivlsomme lokalplaner, der tilsyneladende igen og igen skal pleje ejendomsinvestorenes interesser hvor ”gode” borger lades i stikken. Helhedsplanen for Randersvej er endnu et skridt i den retning og det er ikke hverken politisk eller etisk i orden. Derfor mener jeg den skal revideres.
Helhedsplanen mangler totalt en konsekvensvurdering af hvordan det vil påvirke de mange hundrede mennesker og familier der bor i området nu. Den mangler ligeledes en konsekvensvurdering af hvor mange grønne områder og hvor meget biodiversitet der vil forsvinde når haver erstattes af beton og asfalt.
Helhedsplanen bør også forholde sig til hvordan udviklingen kan ske i respekt for de familier der bor i området og i mange år, skal leve i usikkerhed om deres fremtidige boligsituation.
Helhedsplanen, i sin nuværende form, virker som et propagandaskrift der kommunikerer, at du som borger i Aarhus skal forvente, hvad som helst, hvis det er til gode for politikerne, ejendomsinvestorende eller de såkaldte developere. Opfordringen er derfor; lyt til jeres ”stemmer” og respektere demokratiet og ordentligheden

Frits Giversen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Frits Giversen

Indsendt

26/05/2022 11:43

Sagsnummer

HS4672011

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00