Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak til helhedsplan

Herfra et nej tak til helhedsplanen.
Vi har et dejligt kvarter og det vil være ganske uhensigtsmæssigt at ændre så radikalt på det.
Vi bor med Reginehøj i baghaven. Det lå der før vi kom til, men vi er derfor helt og aldeles klar over hvad det betyder at bo nabo til et højt byggeri.Fx Aftensolen forsvinder tre-fire timer før den reelt går ned og det synes jeg da vil være ærgerligt at andre også skulle få den gene af højt byggeri.
Der er allerede mangel på parkeringsmuligheder I kvarteret, bl.a. andet idet flere af beboere har fået bil og efter de nye parkeringsregler på Trøjborg er der rykket mange parkerede biler op på Riisvangen. Der er udfordringer allerede nu med infrastukturen, så flere beboere i kvarteret vil da kun forøge trykket, trafikken og parkeringsudfordringerne.
Vi har et dejligt kvarter med store forskelle kulturelt og socialt og alle samfundslag. Det er en god og balanceret blanding af befolkningen.
Vi har etagebyggeri, villaer, rækkehuse, boligforeningshuse, private huse, kolonihaver, beskyttede boliger, plejeboliger, haveforeninger mv. Vi har indkøbscenter, supermarkeder, kiosker, apotek, frisører, tankstationer, farvehandler, genbrugsbutikker, mv. Vi har idrætshal, stadion, skov, skoler, uddannelsesinstitutioner, børnehaver, dagplejer og vuggestuer.
Alt fungerer fint og godt og det vil være ganske uhensigtsmæssigt at pille ved og ændre på så fint og velfungerende et område.
Derudover kunne man nævne meget andet som værdiforringelse af egen bolig, bekymringer og andet det kan bidrage til.
Derfor et nej tak til helhedsplanen.
Mvh Lene
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lene Jørgensen

Indsendt

26/05/2022 13:43

Sagsnummer

HS7737304

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00