Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar angående Strategisk helhedsplan for Randersvej

Vejforeningen Dybkjærvej sender hermed sit høringssvar om helhedsplanen. Vi stiller os kritisk overfor forslaget og mener, at det bør ændres væsentligt. Vores kritik retter sig mod planens konsekvenser for boligsammensætningen, den trafikale udvikling og mod en potentiel forringelse af parkeringsforholdene. Planen berører ikke umiddelbart vores ”del” af Christiansbjerg, men vi er nervøse for, at en lignende plan vil kunne udvikles for vores ”del” af området og vi mener, at vi vil blive direkte berørte af en stigende trafik, der vil påvirke Katrinebjergvej og Brendstrupvej.

Vi mener, at Helhedsplanens områder, der kan omdannes (”Omdannelse mulig A”, ”Omdannelse mulig B”, ”Områder skal undersøges”) vil medføre, at der gennemføres flere projekter som projektet på Rødkløvervej og dermed løbende vil ødelægge velfungerende og charmerende villakvarterer på begge sider af Randersvej.

På grund af fortætningen, der gennemføres på Christiansbjerg mellem Katrinebjergvej og Den Indre Ringgade forventer vi stigende trafik. Gennemføres der projekter som Rødkløvervej byggeriet i forbindelse med helhedsplanens ”omdannelser”, forventer vi flere beboere i området og dermed stigende trafik. I myldretiden kan det være svært nok at komme ind og ud af området. Det skal helst ikke blive værre.

På vegne af Vejforeningen Dybkjærvej og med venlig hilsen


Jesper Boserup Thestrup
Dybkjærvej 26
8200 Aarhus N
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jesper Boserup Thestrup

Indsendt

26/05/2022 18:19

Sagsnummer

HS1393068

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00