Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar villaerne

Jeg er imod at man ødelægger nogle af de bedste villakvarterer i Århus. Der er i forvejen højhuse på vej mange steder, fx Kalmargade, Katrinebjergvej, Jordbrovej og ved vandtårnet. Christiansbjerg kan ikke bære mere. Katrinebjergskolen skal allerede udbygges pga. for lidt plads, hvordan skal der så være plads til alle de ekstra personer i vil have ind? Måske I håber børnefamilierne flytter ud af byen fordi der ikke er villaer nok, da I vil rive dem ned og bygge højt? Desuden er der allerede så mange biler i kvarteret, at de parkerer overalt, så det er så usikkert at lade sine børn cykle alene i skole.
Hvor har I tænkt jer at alle de biler der følger med alle de lejligheder skal holde? Vil I lave nok parkeringspladser? Og også til alt det liv med butikker og caféer - er der parkeringspladser til dem? I skal ikke regne med at folk tager Letbanen med de priser den har, for så er det billigere at fylde en bil.
Hvis I tænker der er nogen der kunne tænke sig at sidde på en café på Randersvej, synes jeg I skulle tænke på om I selv vil sidde ud mod Randersvej. Der er vel ikke nogen der vil sidde udenfor ud til Randersvej, men heller ikke og sidde inde og kigge ud på Randersvej i total skygge, fordi der er bygget så højt på begge sider at Randersvej vil ligge i skygge.

Jeg går ind for at I vil bevare nogle grønne område og gerne gøre de eksisterende bedre, men ikke inddrage det der er. Desuden kunne det være godt at udbygge legepladsen på Norges Plads med en legeredskaber til større børn.

Jeg siger også ja tak til Christiansbjerg og Trøjborg fællesråd.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Charlotte Rasmussen

Indsendt

27/05/2022 10:25

Sagsnummer

HS7336692

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00