Gå til hovedindhold

Høringssvar

Afskedsbrev!!

Kære Riisvangen.

Tusind tak for alt det du har givet min familie og jeg. Det blev et kort bekendtskab og jeg ville ønske at det kunne varer lidt længere.
Men, vi lever i en verden hvor min stemme ikke har nogen værdi! Min, min families, mine naboers og gode bekendtskabers stemme har INGEN værdi!!! Dem der bestemmer er LIGEGLADE med dig og din mangfoldighed, din glæde for børnefamilierne, for bierne der summer rundt i buskene.... LIGEGLADE med alle os, som holder så meget af dig.

For kære Risvang! Du er bare jord, et område som kan graves op og etableres igen. Det er vigtigste er nemlig ikke dig eller os for den sags skyld, men PENGE! PENGE, PENGE og PENGE!
Ja, kære Riisvangen, du kan nok ikke forstå det. Men i Aarhus kommune betyder penge mest. Der eksisterer ikke solidaritet, medmenneskelighed eller forståelse for at menneskers liv rives op på bekostning af penge!

Og jo, kære Riisvangen, jeg stemte på en person, som lovede at stoppe dette byggevanvid, men ak, de lover så meget. Det er nemt at love meget for at få magten, og så glemme alt når man har fået adgang til den.
Jeg håber virkelig at der stadig findes nogle FORNUFTIGE mennesker, som kan sætte sig ind i at denne helhedsplan på ingen måde vil gavne dig eller Aarhus... det vil kun gavne dem med de økonomiske interesser.

Kære Risvang. TAK FOR ALT! Du har beriget min familie og mit hjerte. Jeg vil lade en tåre falde når du for evigt bliver forandret og din sjæl aldrig bliver den samme.
TAK kære Risvang!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Vibeke Bay

Indsendt

27/05/2022 20:42

Sagsnummer

HS8745510

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00