Gå til hovedindhold

Høringssvar

Randersvej skal samle Christiansbjerg

Vi vil gerne tilslutte os oplægget fra Christiansbjerg og Trøjborg fællesråd, som er et fornuftigt og velafbalanceret modsvar til kommunens helhedsplan, der tilsyneladende har som mål at skabe "et attraktivt byområde på Christiansbjerg", men i realiteten har til hensigt at åbne op for nedrivning af velfungerende boliger med yderligere højhusbyggeri og fortætning som det egentlige sigte.

Det er uhensigtsmæssigt at helhedsplanen giver tilladelse til at kunne nedrive et velfungerende villaområde som Christiansbjerg for at kunne give plads til etagebyggeri.
Alt der efterspørges i kommunens helhedsplan af diversitet findes allerede. Christiansbjerg er særlig fordi der er så mange forskellige villatyper og størrelse, rækkehuse, etageboliger osv. alt i en skøn blanding. Det er et velfungerende område.

I helhedsplanen er der desværre ikke nævnt den store voldsomme fortætning der finder sted på de gamle industrigrunde på Katrinebjerg. Det bør tælle med. Her bliver der over de kommende år opført i tusindvis af nye boliger. Det er ganske voldsomt byfortætning af et tidligere industriområde. Så vi på Christiansbjerg mener bestemt at vi har taget vores del af fortætningen af byen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Hanne og Ove Kristensen

Indsendt

28/05/2022 17:36

Sagsnummer

HS7937468

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00