Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nej tak Helhedsplanen omkring Randersvej

Kære Helhedsplan omkring Randersvej.
Det må siges du er kommet galt afsted i byen, din berettigelse høre desværre ikke hjemme i det ønskede område. I dag er vi et område fyldt med liv af diversitet og stor harmoni hvor der er plads og lys til alle om du et menneske, dyr eller et lille insekt har vi alle skabt et rum med plads til hinanden og det ønsker vi at beholde i sin nuværende form.
Et godt by liv består ikke kun af højhuse, men en god blanding af alle former for boliger som er med til at skabe det rum og den by som vi alle ønsker at være en del af. Højhuse og flere mennesker i indre by giver tilgengæld langt flere udfordringer som ikke er tænkt ind i planen, men kun nævnt som udfordringer, hvor skal vi være ”grønne områder” hvor skal vores børn passes, gå i skole og ikke mindst dyrke idræt.
Så kære Aarhus kommune og helhedsplanen omkring Randersvej rejs ca. 2-3 km. Mod nord og i vil finde et mere end velegnet område mellem Skejby og Lisbjerg som jo bareventer på at blive bebygget, hvor der også er lavet den finest station til letbanen som stadig venter på passagerer så lad os få den rigitg i brug når nu et af jeres argumenter er vi skal bruge letbanen som jo bare står og venter på at blive bebygget.
Kom nu Aarhus Kommune, det her kan gøre bedre og vis nu i arbejder for jeres borgeres skyld og ikke kun for store ejendomsudviklere som ser en hurtig mønt og sælger den på et vartegn til jer.
Helhedsplan omkring Randersvej find venligst et andet sted at slå dine folder.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Niels Fravsbol

Indsendt

29/05/2022 09:36

Sagsnummer

HS9228004

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00