Gå til hovedindhold

Høringssvar

Aarhus Smilets by – det er snart slut – jeg siger NEJ tak til helhedsplanen

Aarhus Smilets by – NEJ det er nærmere skyggens by. Igennem de seneste år er der sket byfortætning i Brynet, Christiansbjerg og mange andre steder her i området, hvornår er det nok? I giver lov til at bygge meget tæt, så der opstår skygge i store områder i byen. Der kommer ikke flere fodboldbaner og andre steder hvor de unge kan dyrke sport, ej heller grønne solrige områder.
At rive velfungerende boligområder ned for at bygge højt og tæt er ikke hensigtsmæssigt, haver med træer, fugle og andre dyr, bliver til højhuse, beton, fliser og ja, så lover I træer.
Men hvor skal alle os som bor i Villahuse flytte hen?
Vi har valgt at bo i ejet hus, med græs, hække og natur omkring os. Jeg ønsker ikke at bo i et etagehus. Eller at bo i område med alt for høje etagehuse som skygger for solen.
Her eksisterer allerede gode by- og lokalmiljøer, som ville blive revet op med rode, hvis helhedsplanen vedtages. Og det fællesskab, som findes blandt andet rundt om Riisvangen Stadion og skolerne, ville blive udfordret. Simpelthen fordi hundredvis af familier ville være nødt til at forlade området.
Der er jo masser af plads mellem Skejby og Lisbjerg til højere huse – OG MAN KAN TAGE LETBANEN direkte derud.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Betina Fravsbøl

Indsendt

29/05/2022 10:02

Sagsnummer

HS4119942

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00