Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplan Randersvej

Jeg vil hermed give min opbakning til til forslagene fra fællesrådene på Christiansbjerg og Trøjborg og samtidig udtrykke min store misfornøjelse med helhedsplanen, som er fremlagt af Aarhus kommune.
Hvis planen bliver gennemført som planlagt vil Christiansbjerg og Riisvangen, hvor jeg bor via opkøb og nedrivning af gode og yderst eftertragtede villaer og opførelse af massive boligkomplekser fuldstændigt skifte karakter. Aarhus vil dermed miste to attraktive villakvarterer, som pt. for en stor dels vedkommende er beboet af de børnefamilier, som Aarhus jo så gerne vil beholde.Det vil derfor være et selvmål af dimensioner, hvis planen gennemføres, og nabokommunerne vil i så fald kunne gnide sig i hænderne over et kraftigt øget skattegrundlag.
Selvfølgelig skal der ske udvikling i Aarhus, men det må ikke ske i form af afvikling af to områder, som er præget af stor boligdiversitet og grønne områder. I stedet for bevidstløs byfortætning bør man i rette blikket mod områder uden for den nuværende bygrænse.
i øvrigt er det min mening, at kommunens kommunikationsniveau i denne sammenhæng har været så lavt, at det nærmer sig det skandaløse....
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ulla Holmstrand

Indsendt

30/05/2022 09:48

Sagsnummer

HS9726330

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen Skejby-Christiansbjerg
Hørings-id

H429

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan, Byggeri og Miljø
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00